Antinäsdjursmedicin?

I söndags körde vi sök igen och min teori om näsdjuren stärktes. Han jobbade på jättefint i den blöta och rätt kuperade rutan och det funkade två-tre skick men sen tog näsan liksom slut. Han gjorde t o m ett par fina tomslag (där han borde ha hittat figuranten) utan att tappa motivationen. Trots att han var riktigt nära figuranterna hittade han inte ända fram. Han stack (enligt figuranterna) till sist ner näsan och försökte spåra men inte ens det gav utdelning trots att de skickats fram i rutan från ena legan till nästa.

Sökpasset tillsammans med förra helgens katastrofspecial på KM:et, ett ”skumt” uppletande i veckan samt några rejäla nysattacker har stärkt min teori om noskvalster. Igår, när jag ändå var hos veterinären, passade jag alltså på att flirta till mig ett recept på Stronghold till det lilla djuret och även till det något större djuret. Det är väl bäst att behandla båda så att de pyttesmå odjuren inte studsar tillbaka, typ.

I söndags kväll, när husse kom hem från guld-matchen på Borås Arena tog Karlsson emot iförd detta specialbeställda halsband i Elfsborgs färger. Snyggt tyckte husse. 🙂 Karlsson var dock en aning kluven med tanke på att han har rötterna i Malmö… 😉

2 reaktioner på ”Antinäsdjursmedicin?

  1. Låter absolut som typisk noskvalster. Och det är betydligt vanligare att hundar har det än vad folk vet; läste en undersökning för ett par år sedan, där de kollat förekomst av noskvalster hos hundar vid obduktion, och där hundarna inte diagnostiserats med noskvalster. Det visade sig att 80% hade kvalstren.
    Vi hade Interceptor mot kvalstren senast. Funkade mycket bättre än Stronghold, tycker jag.

    Vad gäller fotbollen… Det kommenterar jag inte ens! Då säger jag bara fula ord (även om det var bättre med Elfsborg än halvdanskarna 😉 )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s