Uncategorized

Det tar sig!

Väggarna är nu (nästan) färdiggipsade och taklister är på plats. I morgon ska golvet in och foder och socklar ska vara på plats senast på fredag. På måndag gör målarna entré!

För övrigt är det rätt mysigt att ha en snickare i huset. En snickare som tålmodigt lyssnar på mina galna idéer, ler och svarar ”jo det ska väl gå att ordna”. Så skulle man ha det jämt. Att bara behöva komma med idéer och någon annan förverkligar dem. 🙂

Senaste projektet är en platsbyggd bokhylla som jag idag bestämde mig för att göra. Eller … låta snickaren göra, om vi ska vara ärliga. Men jag har i alla fall gjort ritningen, räknat ut materialåtgången (hoppas att jag inte hade otur när jag tänke?) och åker och beställer material i morgon. Den där platsbyggda bokhyllan har jag drömt om i 20 år och äntligen blir den verklighet!

F ö googlar jag grovdammsugare efter att ha lånat snickarens och byggstädat. Vilket drag! En sådan för hushållsbruk vore inte fel. 🙂

Och så googlar jag växthus… Jag kan ju inte ha 50 stora pelargonkrukor på väckning i nya fina vardagsrummet! Hur de ska väckas i år är dock något oklart för ett uppvärmt (litet) växthus känns trots allt något mer avlägset än den platsbyggda bokhyllan.

5 reaktioner till “Det tar sig!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s