Uncategorized

Kopplat och klart!

I morgon bär det av till bruks-SM. Premiärtur för min del med husvagnen, om man bortser från ”övningskörningen” i söndags. För att vara på den säkra sidan är husvagnen redan kopplad på bilen, under husses övervakning. När jag känner mig lite modig i morgon förmiddag så drar jag! 🙂 Och husvagnen är faktiskt det enda på H jag tar med mig. Husse och Hundar får stanna hemma. Det blir lite husmorssemester, typ. 😉  Och om morgondagens utlovade ösregn tar en annan färdväg än den planerade så blir jag inte jätteledsen…

I tisdags blev det ett rätt rejält lydnadspass på Elfsborgs BK som inte hade vaknat ur sommardvalan än. Några tappra själar var dock på plats, men vi hade gott om plats för att träna bl a framåtsändande och jag tycker han skötte sig rätt bra. Det enda som var riktigt ”stolpe ut” var rutan. Men där får vi väl ta nya tag och hoppas på att det var en tillfällig svacka. Ikväll har jag spontantrimmat terriern. När till och med icke terrier-ägare påtalar att det är dags så … är det väl det. Nu är vanvårdatvirvelmarsvinslooken utbytt mot sportfrissa med pälstofflor. Husse hade nämligen inte tid att bistå medan jag trimmade färdigt tassarna så det blev lite … luddigt.

Igår kväll fick vi lite oväntat besök i havreåkern. Först en älgtjur, den på bilden nedan, och sen kom det en till med minst lika stora horn men då var det så mörkt att bilderna blev ännu uslare än den här. De ägnade sig omväxlande åt att dopa sig med havre och att blänga surt på varandra. Några större slagsmål har vi dock inte märkt av i natt…

3 reaktioner till “Kopplat och klart!”

  1. Hoppas att du har pontoner på husvagnen. Kan behövas, att döma av bilder från campingplatsen på High Chaparall. :S

    Trevlig resa och kör försiktigt! Och hälsa alla kändisar – jag är inte ett dugg avundsjuk…. eller hur det nu var. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s