Uncategorized

Utbyggnad, nybyggnad eller ombyggnad?

Dom är här nu! Våra ”husdjur” skatorna som bor i ett alldeles eget hus i den ena av våra två tallar. Jag har inte sett dom på länge men alldeles nyss satt de nedanför tallarna och (bildligen) kliade sig i sina huvuden; ska vi bygga om, bygga till eller bygga nytt?

I den ena tallen har de en tvåplansvilla med källare. I den andra tallen har de ett annex/gäststuga.

Ska bli spännande att se vad det blir. Har fullständig koll från datorn, och det brukar vara rätt fascinerande att se hur de kämpar med grenar och annan bråte. En sak är säker; kreativiteten, arbetslusten och kamplusten är det inget som helst fel på!

Jag ser det som ett vårtecken att bygget snart är på gång.

För övrigt känns det bra att det är fredag!

3 reaktioner till “Utbyggnad, nybyggnad eller ombyggnad?”

  1. Jag gillade verkligen skator, tills förra sommaren då våra svartvita hyresgäster bestämde sig för att tumma på gästfriheten och äta upp alla sommarens ägg! 😦

  2. Vi har en gigantisk och allt växande skatkoloni runt omkring oss här. Förut tyckte jag att de var rätt trevliga. Det tycker jagi nte längre. För det första skiter de ner uterummet, för det andra är deras stora nöje att reta hundarna. Och framförallt Xsita går på det varenda gång. Det hör hela nejden… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s