GALAPREMIÄR – eller nå’t…

Nu är den inte ”eventuell” längre. Nu är den på riktigt. Eller åtminstone på cyber-riktigt.

www.bruksterrier.se

Hittar någon nå’t konstigt, hör gärna av er. Jag är som sagt glad amatör, och har inte heller haft möjlighet att kolla hur det hela beter sig och ser ut i PC.

Jag är inte helt nöjd med allt, men för att inte ”go nuts” var jag tvungen att publicera den, för ”klar” blir jag ju aldrig. Har nästan tröttnat på designen redan och är sugen på något ljust, elegant och stilrent. Men jag misstänker att det kommer en vinter nästa år också, och det vore ju synd om jag inte hade nå’t att göra då. 😉

Och som sagt; all respons tas tacksamt emot.

Ha en skön helg, för det tänkte jag ha.

***

Tillägg; jag har fått indikationer på att startsidan inte visas korrekt i IE7 och Firefox i kombination med Windows XP. Den ska alltså se ut som nedan, med två bildväxlingsfiler, en på varje hund, och XP visas tydligen bara den högra.

090220f

Någon annan som har samma problem? Eller som har samma kombination av webläsare och operativsystem där det fungerar? Hör gärna av er i så fall. Inte för att jag vet vad jag ska göra åt det, men jag kanske har någon … bekant som vet?

5 reaktioner på ”GALAPREMIÄR – eller nå’t…

  1. Ska den vänstra rutan på startsidan bara vara… beige? Ser likadant ut i IE7 och Firefox hos mig – jag använder laglig och alltså väl uppdaterad Windows XP.

    Personligen tycker jag att det är suveränt att färgerna på sidan och på bloggen är desamma, att det är mörkt gör absolut ingenting!

    Återkommer säkert senare när jag tittat igenom sidan mer, det måste finnas en nyare bild av matten än den jag hittat!

  2. Äntligen uppe! Snygg och jag har inga problem what so ever med någonting, allt funkar. Tar länkändringen i morgon.
    Nu ska det kollas på dansande Carl-Jan och co och ev orkar man hålla gluggarna öppna för att se Hjälp också 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s