Triss i 9:or!

Det är mycket med siffran nio idag!

GRATTIS till min lilla schäfertant som idag, 09-02-09, fyller nio år! Och som vanligt undrar jag; var tog dom åren vägen?

Hur som helst är hon väldigt fräsch för sin ålder, och jag håller tummarna att det förblir så länge till.

Som vanligt firar vi med vaniljglass. Present är liksom ingen idé för eventuella leksaker konfiskerar Karlsson omedelbart och dödar innan någon ens hunnit säga ”grattis”.

För att undvika kvävningsincidenter fick de idag äta glass en i taget, med den andra fyrfotingen i annat rum. Senast blev ju Karlsson så stressad att han satte allt i halsen. Idag gick det lite mer ”städat” till, åtminstone för K:s del, men nu lär han väl lukta gammaldags vanilj i skägget en vecka igen. 🙂

090209a

Iza bryr sig inte om att hon inte har någon konkurrens. Och kolla blicken…


090209b

Va’, är det redan slut?


090209c

Mmmm, så gott att kunna äta lugnt och njuuuta…


090209d

Och Karlsson fortsätter att försöka slå rekord i konstiga sovställningar. 🙂

Gårdagen förflöt i ett hemsidetöcken. Efter några timmar upptäckte jag två hundar som stod och stirrade på mig och lät konstigt. Första tanken som slog mig var ungefär; vem har köpt dom? Jag började nämligen tro att jag bara hade digitala hundar. Sen kom jag på att det var mina, släppte tangentbordet för ett par timmar och gav mig ut på promenad. Jag fick i alla fall mycket gjort med hemsidan, men idag har jag fått tips om hur man kan göra på ett annat sätt, så nu kanske jag gör om alltihop…? Eller inte?

Kvällen ska jag och födelsedagsbarnet tillbringa i (och vid) simbassängen. Det får bli hennes present; egen tid med matte.

8 reaktioner på ”Triss i 9:or!

  1. Grattis till Iza!! Glass är gott även om snö ute är något godare för mina herrar… Går och slickar på snön (även om den är gul… ) som om det var manna från himmelen 😉 Det är väl brist på glass de försöker säga 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s