Uncategorized

3-årskalas för Maro

Idag fyller han tre år, min lilla chokladtomte. Mitt huvudbry, min nallebjörn, min gråhårsgenerator, min älskade kelpietok. ❤ Jag har ännu inte riktigt kommit underfund med var alla knapparna sitter men vi jobbar på det. 🙂

Några bilder tagna ett par dagar efter att vi hade hämtat hem honom. Han var bra söt. 🙂

170602D170602E170602F
Han har ju växt till sig lite sen dess och fått lite bättre koll på benen. Lite bättre markfrigång för leksakerna har det också blivit. 🙂


Naturligtvis har vi haft kalas ikväll, med glass och presenter. (Karlsson fick självklart också glass men inte samtidigt. Tänkte att Maro för ovanlighetens skull kunde få tid på sig att känna smaken. 😉 )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s