Uncategorized

Hundar & pelargoner för hela slanten

Efter bakslaget i torsdags har vädret skärpt sig en smula, framför allt idag på eftermiddagen. Det kanske finns hopp ändå? På Rapport igår sa meteorologen ”det finns chans till lite vårvärme” på ett sätt som de brukar säga det i mars?! Det är nog inte bara jag som är less på vädret. 😛

Igår var jag tävlingssekreterare på klubbens elitspår. Om jag bortser från strulet med SBK Prov (jag var redigt irriterad ett tag!) så var det en trevlig dag. 🙂

Idag har jag ägnat mig åt mina egna hundar och det blev ett par timmars träning på Elfsborgs BK. Jag vet inte vad som händer på den klubben men Maro blir otroligt nosig och okoncentrerad där, och även osäker, på ett sätt han inte alls är på andra ställen. Karlsson nosade bort sig på ett par tävlingar där under sin bruks- och lydnadskarriär så något skumt tror jag det är…

Well, Maro var stundtals duktig också, och Karlsson var tokladdad när han fick köra lite rally och springa efter sin älskade boll mellan varven. 🙂

Maro fastnade varken på bild eller film idag eftersom han blir så anti när jag tar fram telefonen/kameran och det var nog struligt ändå.

I fredags fyllde jag på pelargonförrådet lite. Ett par favoriter som ”dött av” i vinter ersattes och några nya tillkom. Idag har jag planterat, planterat om, tagit nya sticklingar (nästan allt i förra omgången dog?!) och det tog några timmar. Nu är jag rätt mör, framför allt i ländryggen. Borde nog ha ett högre bord när jag håller på med det där…

Jag har till och med flyttat ut några väl valda pellisar. Det finns ju en del som jag inte är så rädd om och/eller som går att ersätta ganska enkelt så nu får de prova att bo ute och så hoppas jag på att prognosen håller. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s