Uncategorized

Den där stunden…

…precis innan han somnar – då är han rätt söt. Raglar omkring som ett fyllo, tuggar lite slött på ett stolshjul här, ett papper där, en Bertil, en korg, en… Välter lite här och där men uppbådar lite nya krafter och raglar omkring en stund till. Men allra sötast är han nog sekunderna innan han verkligen faller i sömn. Så här såg det ut efter morgonpasset idag.

140806A
Igår kväll introducerades han på hemmaklubben. Vi började med att hälsa på tant Ki. Hon tyckte att Maro var så söt att hon nästan dreglade honom i örat. 🙂 Sen träffade han en massa mysiga människor som han hånglade med. Han kunde även koncentrera sig på lite lek med mig mellan varven.

140806D

Efter det fick han vara mötesmaskot, först på ett styrelsemöte av kortare modell och sedan på månadsmötet. Det gjorde han på ett förträffligt sätt, nämligen genom att sova sig igenom båda mötena. DET är en äkta brukshund. 😉

140806E 140806C

Efter att dessutom ha sovit i bilen på vägen hem kan vi väl säga som så att kvällspasset, när vi kom hem, blev ganska tufft. Han hade ju en del att ta igen…

Nu har vi precis kört lunch-skiftet, inklusive kortare promenad, och nu ser det ut så här. 🙂 Naturligtvis föregicks det av raglaomkringsomettfylloochtuggapårandomsaker-fasen.

140806B

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s