Genetiskt eller inlärt?

Vår första schäfer hade sin sidor. Ganska många och inte alltid jätteroliga, men en sak var hon bra på; hon bar alltid in tidningen från brevlådan på morgonen. Husse tycks leva i tron att detta var en kunskap hon fötts med. Jag lutar väl mer åt att ”någon” lärt henne det… 😉

Med ojämna mellanrum försökte han få Iza att apportera tidningar, med mycket magert resultat. Jag la mig inte i det utan det fick vara deras lilla projekt. Vi hade liksom andra saker högre upp på listan. Med ungefär lika ojämna mellanrum har han försökt få Karlsson att bära in något tidningsformat från ytterdörren till mig, med lika magert resultat. Idag blev han nästan lite sur när det inte funkade så då fixade jag till det. En tidning, några pyttebitar mini-frolic och en klicker. Fem minuter tog det, max. Om husse sen lyckas få det lilla djuret att bära något från ytterdörren till mig det återstår att se, men om jag håller fram en tidning och säger apport tror jag nog att det funkar. 🙂

140509A

För övrigt har Karlsson ägnat en del av veckan åt att bli världsberömd i hela Sjuhäradsbygden. Nu är han känd från både STT (Svenljunga-Tranemo Tidning!) och Borås Tidning. Varken igår eller idag har han vågat lämna hemmaskogen. Han tror väl antagligen att han ska bli nedsprungen av autografjägare? 🙂

140509BSom framgår ovan så kommer vi inte ha några sysselsättningsproblem i helgen, alls… Lördagen kommer ägnas åt förberedelser inför detta evenemang och söndagen kommer ägnas åt själva evenemanget. Väderleksprognoserna ser väl inte alltför lovande ut men de har väl ändrat sig förr, eller…?

2 reaktioner på ”Genetiskt eller inlärt?

  1. Tror jag har tömt min tipsbank vid något tidigare tillfälle utan att det gav något resultat på taxen. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s