Bästa sorten!

I onsdags snubblade jag (nästan bokstavligen) på papegojtulpaner, i en hink utanför en blomsteraffär. De är bara sååå läckra, men smakar det så kostar det … lite mer än de man köper på ICA. Å andra sidan har ”ICA-tulpanerna” varit fruktansvärt tråkiga den här vintern/våren så det här blev ett lyft. 🙂

140321A 140321B 140321C 140321D

Dagens fråga (av retorisk art, jag tror mig veta svaret) är varför det lilla djuret, som inte tränat lydnadslydnad men någon struktur sen typ … september (?), gjorde en klockren fjärrdirigering värd ca 9,5 p i skogen idag. Han lullade fram ca 10 meter framför mig på stigen när jag fick ett infall och sa ”ligg”. Han snodde runt, la sig blixtfort och utförde sedan ett gäng klockrena skiften ligg-stå-sitt (i olika varianter) utan så mycket som ett pip och med minimal framåtförflyttning. Tänk om det kunde se ut så på tävling också…?

Nu är det iaf fredag kväll och det känns lite lyxigt. Vi får försöka ta vara på den lediga tiden efter bästa förmåga men tyvärr blir det ingen sökträning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s