Sjunga upp!

Hej, hopp bloggen! Just nu är det varken kvalitet eller kvantitet här, men det får man väl leva med antar jag? Lite för mycket annat som kräver mitt engagemang känns det som…

I lördags var det årsmöte i distriktet (SBK, västra). Inte något jag direkt såg fram emot som årets höjdpunkt men kände väl att det, med mitt nya ”ämbete”, kunde vara bra att vara där.

Några, framför allt i den äldre generationen, hade sjungit upp sig rejält och hade synpunkter på det mesta, bara för att… Mötesordförande hade inte sjungit upp sig (pga tillfälligt trasslande stämband) och var svår att höra i den stora lokalen vilket en del av de som hade sjungit upp sig hade synpunkter på. Hå hå, ja ja…  Både jag och min medpassagerare drog en lättnadens suck när det var över och önskade av hela vårt hjärta att den nya styrelsen kan få en smula arbetsro. Den som lever får se…

Söndagen var betydligt mer i min smak. Sökträning i solsken! Det är grejor det. 🙂 Karlsson var en duktig sökhund, på det sättet att han använde sin näsa på ett förträffligt sätt. Tyvärr är det kanske inte alltid det sättet som ger 10-poängare på tävling? Åtminstone inte när det är synonymt med att inte vilja gå ut mer än 20 meter på motvindssidan när det inte finns någon figge där? På slutet lyckades vi dock lura honom. Ut med en figge på djupet på högersidan och när jag var ute på påvis lades det ut en figge på djupet även på vänster sida. När vi kom tillbaks till stigen skickade jag ut honom på motsatta sidan. Han tvärnitade efter två meter och frågade (nåja) ”varför, det finns ju ändå ingen där?”. I samma sekund fick han figuranten i vind och försvann som en avlöning. 🙂 Vi fortsätter väl att be böner om vinden i ryggen på stigen på tävlingsdagen.

Nästa pass, som kanske blir det sista innan tävlingsdebuten, kommer vi enbart bygga på motivation med ”kort” ruta och fig på varje skick. Känns bra att ha en plan i alla fall, men eftersom jag är kvinna kan jag ju alltid ändra mig. 😉

Innan vi körde igång vårt pass i söndags var han naturligtvis tvungen att sjunga upp sig. Är man skallhund så är man. 🙂 (Och ibland överraska iPhonen med att ta helt ok bilder?!)

140318B

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s