Uncategorized

Helkroppsmasserad terrier

I somras, på bruks-SM, så fick ju Karlsson en omgång massage av V (aka trimtanten) i ett tält på SM. Han verkade uppskatta behandlingen och då bestämde vi att han skulle få en sådan genomgång åtminstone två gånger om året. Efter förra helgens flygtur i Halen kändes det som om det var dags. Inte för att jag på något sätt märkt att han skulle ha tagit någon skada av pantersprånget men hundar är ju rätt bra att dölja sånt, om de vill.

Igår var det dags. Av olika anledningar slutade det med hembesök av V istället för att vi skulle ha tagit oss till henne. (Nej – bilen går bra! 😉 )

Att få helkroppsmassage hemma i vardagsrummet tyckte nog Karlsson var lite lyxigt. Visst tröttnade han på att ligga still mellan varven men på det stora hela njöt han. 🙂 V hittade inga konstigheter alls. Han kändes mjuk och fin i hela kroppen och hade bra rörlighet och ”långa” muskler, dvs hon kunde stretcha honom i stort sett som sina egna, nästan överrörliga, pudlar. 🙂

När behandlingen var över kastade sig Karlsson upp och la ”armarna” om halsen på V och tvångspussades en stund. 🙂

Vi får nog göra det här till en vana, några gånger om året. Söket frestar ju betydligt mer än det vi ägnat oss åt tidigare så det kan nog vara på sin plats med en genomgång då och då.

Tänk om schäfertanten funnit sig i massage också? Det gjordes ju ett flertal försök, både av mig och av proffs, i samband med frisksimmet men hon hade aldrig tid…? 😦 Fröken Bråttom i ett nötskal…

Nedan; urusla Fån-bilder, men jag ville inte störa i onödan genom att flänga iväg och hämta riktiga kameran.

130507B

130507A

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s