5 reaktioner till “Beware…”

  1. Hm, här anar jag en heltidssyssla! Många är de som fuskar. Men å andra sidan: tänk så många som smidigt, snabbt och enkelt servar sina kunder enligt det utlovade. Och jag fick ju mina röda träningsbrallor efter bara sju månaders väntan så jag är för tillfället vänligt inställd. Men redskapet är förträffligt och ska användas! Tack!

    1. Sju månader är nog inte möjligt att betygssätta! Det är så dåligt att det inte finns liksom… Lägsta betyget var en stjärna, det fanns ingen minusskala. Men i den skriftliga kommentaren kan man ju … skriva. 🙂 Vilket företag var det btw, så att man kan passa sig?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s