Uncategorized

Fjärde gången gillt?

För fjärde året, dvs varje år som det varit möjligt eftersom han inte fyller fyra förrän på fredag, är Karlsson kalenderpojke i Borderterriersällskapets kalender. Den här gången får han representera hela tre månader; april, maj och december. Kul!

Tyvärr missade jag deadline för Svensk Bruksschäfers kalender dit jag tänkt skicka in en bild på Iza, men jag ska försöka vara ute i bättre tid nästa år.

För övrigt har jag idag åter fascinerats över mitt skumma jobb! På dagen fick jag åka iväg och hämta en påse schäferpäls som ska ”modella” på morgondagens fotning av hundborste. Iza är ju så urfälld så jag vågar inte ta mer för då börjar hon väl frysa stackar’n. Dock passar hon bra att modella som färdigborstad hund. 😉

På väg hem från jobbet skulle jag handla en del, bl a rekvisita till fotning av en annan artikel. Där finner jag mig helt plötsligt vandra runt på Coop och fundera på vilka godissorter som blir bra på bild!? Samma resonemang har tidigare ägt rum vad det gäller glass, färska grönsaker, frysta grönsaker, frukt, bröd mm mm. Ja godis har säkert också varit på tapeten tidigare. Skumt jobb som sagt, men ganska varierat. 😉

Jag har även införskaffat rekvisitan till årets julkortsfotografering. Nu saknas det bara lite frost (eller snö) för att jag ska kunna testa om min idé går att förverkliga. Spänningen är oliiidlig… Och går det åt skogen vet jag inte riktigt vad vi gör. Reservplan saknas nämligen…

9 reaktioner till “Fjärde gången gillt?”

 1. Hihi! Såg att snyggingen Karlsson är med i almanackan också!!! Isac fick januari, juni o sept. 🙂
  Nu har jag anmält oss till agility-kurs i vår! Så kämpar vi på med lydnad, men långt under den nivå ni är på.
  Kram o nospuss!

   1. Råder det en förtvivlade brist på fotograferade BT:n i det här landet, eller? 😀

    För övrigt skulle jag kunna tänka mig ditt jobb – i varje fall de roliga delarna, som att fundera på vilket godis som gör sig på bild, hälla schäferpäls runt nakenhund etc. 😉

     1. Haha… ja Camilla här ovanför står för tre andra månader, så ja… det verkar råda brist. Eller åtminstone brist på hussar och mattar som skickar in sina alster.

      Och nej, det var ingen nakenhund, bara en naken (schäfer)hund.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s