Minigris?

Nu har vi varit ute och inspekterat vår ”närskog” och det var ingen vacker syn. Det var inte utan att jag fick en tår i ögat när jag såg förödelsen. (Agnetha, du vet vilken skog jag menar, min drömfina spårskog…) Alla våra stigar är sönderkörda av en illvillig skogsmaskin som gjort meterdjupa vattenfyllda gyttjediken kors och tvärs. Och allt detta för ett 20-tal granar!!! Jag är övertygad om att en ardenner med tillhörande ”förare” hade fått ut det virket på en dag eller möjligen två, och med en bråkdel av skadorna på marken. Nu tar det några år innan det ”läker” och vi får försöka göra oss nya vägar under tiden. *djup suck*

Någon som tyckte det var skitkul var däremot Karlsson. Han körde sina race fram och tillbaks i dikena och förvandlades snabbt till en minigris. På vissa ställen, när vi civiliserade varelser (= jag och en kopplad Iza) var tvungna att korsa dikena sjönk Iza ner till magen, och då valde jag ändå att gå över på de ställen som såg ”bäst” ut. Karlsson var mao ingen vacker syn…

2 reaktioner på ”Minigris?

  1. Och Ardennern med tillhörande arbetare hade dessutom gjort jobbet för en billigare peng! Fattar inte att de drar ut en skördare och en skotare för 20+ träd!?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s