Uncategorized

Dags för nytt år, och nya mål?

Rent bloggmässigt började ju året bra, 16 inlägg bara i januari, och ambitionen var verkligen att skaka liv i bloggen igen. Nu vet vi hur det gick. Det gick inte så bra. Det här blir dock inlägg 30 under året så snäppet bättre än 2015 i alla fall.

I augusti körde jag en sammanfattning av första (dryga) halvåret så det behöver jag inte bry mig om nu. Från augusti och framåt har det väl inte hänt så mycket revolutionerande men kanske ändå värt en liten återblick.

I augusti åkte vi till Göteborg och hälsade på A-L och Holly och … satte Maro i simskola. Så mycket simmat blev det kanske inte men han kom troligen till insikt om att det inte är livsfarligt att bli blöt för blöt var han, upp över öronen. Tänk vad en söt brud kan göra för att man ska visa sig åtminstone liiite modig. 😛
161231a161231b161231c
SM i bruks och IPO arrangerades här i stan sista helgen i augusti och min klubb var medarrangör av skyddet. Jag var uppknuten till sekretariatet och vår husvagn blev i sista sekund uppgraderad till sekretariatsfilial vilket innebar att jag campade inne på tävlingsplatsen! Inte vad jag hade planerat men ganska praktiskt. 🙂 Jag tillbringade dock ganska mycket tid vid själva tävlingen vilket jag inte hade väntat mig. Speaker på skyddsgruppens lydnad (med fullständigt värdelös speakerutrustning) och preliminärpoängsberäknare vid planskyddet så jag fick ändå se en hel del på nära håll. 🙂

I oktober var vi ett gäng som åkte till Stockholm och såg Phantom of the Opera. Den var helt ok men INGET slår Jesus Christ Superstar i min värld, så är det bara. 😛

Annars har väl det mesta (utöver jobb och vardagssysslor) handlat om hundträning. Vi får hoppas att det ger resultat under 2017. 😉

Jullovet har varit perfekt, vilket i min värld innebär barmark (och uppehåll). Det har inneburit lagoma doser av hundträning (och tävling!), rensningsprojekt (om än inte i den planerade omfattningen, precis som vanligt) och ”göraingenting”, i den mån jag nu är kapabel till det sistnämnda. Karlssons bravad på annandagen, RLD A-titeln, satte lite extra guldkant på det hela. 🙂

I onsdags hade vi en bra träningdag (i solsken) på klubben med S och Me’gas. För en gångs skull hade jag med mig finkameran och det blev några härliga bilder. 🙂

Me’gas bjöd också på några roliga ögonblick. 😀

Nu är det alltså nyårsafton och någon form av plan för nästa år borde man väl ha, och det har man. Den får dock hålla sig i mitt huvud tills vidare och så håller vi tummarna för att den fungerar. En del av planen är iaf att uppdatera bloggen lite mer frekvent. Vi får se hur det går med det?

Kvällen tillbringar vi hemma, där våra närmaste grannar ytterst sällan ägnar sig åt idotiska fyrverkerier, och OM de gör det brukar det vara isolerat till 12-slaget. Vi var bjudna till två olika ställen ikväll men tackade nej till båda, av hänsyn till hundarna. Inte för att någon av dem är skottberörd (nåja, Karlsson på äldre dagar men enbart bundet till platsliggning vad jag har märkt hittills), eller har varit påverkad av det de upplevt, men jag vill verkligen inte riskera något.  Vi lider verkligen med alla våra vänner som bor i områden som mer eller mindre liknar krigszoner den här tiden på året, och hoppas att det trots allt går bra för både hundar och människor. 😦

Eftersom det är populärt med återbruk så återanvänder vi en gammal nyårshälsning. Vädret idag är dock av annan karaktär; blåsigt, regnigt och +6°.

Med förhoppning om ett strålande 2017, på alla plan, för både oss och våra vänner!

GottNytt2015bl

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s