Uncategorized

Det finns stunder…

Facebook kämpar ju på med sina ”minnen” och det är – i ärlighetens namn – en rätt rolig funktion. 🙂

Igår kom detta upp.

160903B
Då dök den här kommentaren upp: ”Går inte annat än att älska honom

Tro mig, det går. 😛

Det finns stunder när han är extremt billig. En av dessa stunder infaller cirka varje dag, på morgonen. Ungefär två sekunder innan man själv inser att man är vaken har Maro insett det. :O

Då tar han en rejäl ansats, gör ett språng värdigt en attackpanter och … landar på mig. Oftast vaknar jag på rygg vilket innebär att 20 kilo kelpie landar på min mage. Aj! Magen är förvisso ganska väldämpad men när han trycker in en bakhas i höjd med urinblåsan och en armbåge i revbenen samtidigt som han ger mig multipla örfilar med framtassarna och attackhånglar med blöta tungkyssar (kan ibland bytas ut mot, eller kombineras med, ”kärvänligt” tugg på hakan) då … älskar man honom inte sådär jättemycket, faktiskt. 😛

Vid behov, dvs om man inte släpar sig upp direkt när han släpper taget, kan man råka ut för samma kärvänliga behandling flera gånger, samma morgon. Han snålar inte med sin kärlek i alla fall men det finns alltså stunder när ”man” inte älskar honom. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s