Uncategorized

Genrep, för vissa av oss…

Idag har vi tränat sök för första gången sedan lägret. Det visade sig att både jag och terriern mindes en del. Han förmodligen mer än jag… Men jag hade ju A som  externt hårddisk och där fanns det en del lagrat av det vi lärt oss. När hon även tjänstgjorde som sufflös så löste det sig rätt bra ändå. 🙂

Vissa av oss, alltså farbror Bosse, genrepade inför SM nästa helg.

 

 

Andra av oss är väääldigt långt från SM men kämpar på så gott det går ändå. Dessutom invigde vi vårt nya, första och alldeles egna påviskoppel. Bilderna på Karlsson är tagna av Anna Gustavsson.

 

Och så var det tant Grappa som är under igångsättning efter konvalecens och det verkade hon inte vara ledsen för även om bensinen tog slut rätt fort i värmen.

 

 

Efter avslutat pass tyckte hon att insekterna var lite väl närgångna. 🙂

 

Dessutom var labben Elton med men eftersom jag då hade andra uppgifter (typ: figga) och stighållaren inte var pigg på att fota så fastnade han inte på bild idag.

En bra (och varm) dag i sökskogen, men under tiden vi var där så ramlade det in pm i mailen med besked om att vi kommit med på spårtävling om två veckor. Med facit i hand borde vi kanske tränat spår istället?

 

2 reaktioner till “Genrep, för vissa av oss…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s