Packat & klart!

Tyvärr blev kortisolhalten i blodet lite för låg när det helt plötsligt var S E M E S T E R. Men nu är allt packat (hoppas jag) och alldeles strax drar jag iväg mot Falkenberg. Hundarna får vara hemma och passa husse, eller hur det nu var?

Hade bara väderleksprognosen varit aningen stabilare (läs: bättre) hade packningen troligen bara varit hälften så stor. Men detta ser ändå trevligare ut än vad de förutspådde i början av veckan.

090828A

3 reaktioner på ”Packat & klart!

  1. Eh, om vädret i Falkenberg ens bara PÅMINDE om det som var i Vårgårda i helgen, så blev det sannolikt värre än vad yr.no utlovade… Jag var verkligen GENOMBLÖT under stora delar av helgen. Men fy katten, så nöjd jag är! Vet du att jag har världens bästa hund? 😉

    Hoppas att ni hade trevligt och att det var värt varje regndroppe. 🙂

  2. Hm, det är nåt galet med ”Bosse the Butcher”-inlägget, som gör att jag inte kan få upp kommentarsrutan, så jag kommenterar här istället, så får väl du flytta den till rätt ställe ;).
    Det här med hundfolk på campingar… Jag lovar dig att icke hundburna campare i Vårgårda i helgen fick en synnerligen positiv bild av aussies och dess ägare, men det skulle förvåna mig högeligen om någon av dem någonsin köper en terrier. 😮 Svenska terrierklubben var på plats och hade utställning och jag har aldrig skådat maken till gapande, ilskna, koppeldragande och märkliga individer, vare sig de gick på två eller fyra ben. Bucks stod med STORA ögon i förtältet och kollade på grannens flock – 6 eller 7 cairn – som stod ute och gapade från 8 på morgonen till 8 på kvällen. 😦 Själv höll den prickige tyst, såväl i förtält som på promenader och träning. Det var ö h t väldigt lugnt där aussies höll till – och ett jävla liv där det var terrier. 😉

    Lennart Å Karlsson hade ju så klart inte burit sig illa åt där. Men så är han ju en aussie-wannabe också. 😀

    Ha det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s