Bosse the Butcher på SM!

Så var ännu ett bruks-SM till ända. Det har varit massor av trevliga människor, duktiga hundar och … blåst! Med tanke på blåsten kändes förtältsboende som ett måttligt lockande alternativ och jag beslöt att krypa in under tak i en stuga istället vilket nog var ett klokt beslut, även om sömnen ändå blev … sådär, men so what – det är bara SM en gång om året. 🙂

Vädret blev, trots blåsten, över förväntan. Det regnade när jag åkte ner och alltså satt i bilen. Det regnade på fredag natt när jag hade tak över huvudet. Det regnade när jag stod i duschen på lördagen. Det regnade (i fem minuter) på söndagen när jag satt på läktaren med tak över huvudet. Man ska ha lite tur ibland. 🙂

Shoppat har jag naturligtvis gjort, men inga stora dyra prylar. Några pipar, ett par bollar på snöre, tre klickers och lite till.

Mina tummar hölls hela helgen för S och Bosse the Butcher (som egentligen heter något helt annat) i skyddet. På lördagen lyckades jag uppenbarligen rätt bra 😉 eftersom de låg tvåa efter spår, avsök, lydnad och uppletande. På söndagen släppte jag tummarna för att kunna fota lite under skyddsarbetet, men det skulle jag aldrig ha gjort. Eller också berodde de små fadäserna som ledde till ett par förargliga nollor på att Bosse var lite för ivrig och hade lite för roligt? Jag kanske inte ska tillmäta mina tummar allt för stor betydelse? Nåja, det slutade ändå med en fin sjätteplats och Bosse är fortfarande min favorit-majonnäs. Här nedan några bilder från planskyddet, ni vet då… när jag hade släppt tummarna.

090830A

090830B

090830C

090830D

För övrigt undrar jag varje år vad de ”vanliga” camparna tycker och tror när deras camping så där i slutet av säsongen, när det normalt borde vara lugnt, invaderas av en hysterisk mängd hundar och människor där ”alla känner alla” och inte är helt nyktra hela tiden…?

Och på tal om nykter; polisen hade mycket påpassligt beslutat sig för att ha nykterhetskontroll på vägen mellan campingen och tävlingsplatsen på söndag morgon, och för första gången i historien (30 år med körkort) blev jag invinkad och fick blåsa! Jag var dock aldrig särskilt orolig eftersom kvällarna var lugna för min del, och jag fick fortsätta färden utan anmärkning.

4 reaktioner på ”Bosse the Butcher på SM!

  1. 30 år utan blåskontroll? Det måste vara något slags rekord!! Jag har tappat räkningen på alla gånger jag blivit invinkad… Men det är klart, är man ”fyllechaffis” t.ex. på midsommar, så är ju sannolikheten stor att polisen vill kolla nykterheten. När vi hade agilitytävlingen på klubben för snart en månad sen var det marknad i byn – polisen hade påpassligt arrangerat en blåskontroll strax utanför byn, precis utmed vägen till klubben för ett stort antal tävlande…

    Och så kan jag meddela att latexpiparna modell krokodil och chockrosa ”larv” (fast den kallades groda) finns att inhandla på Teba i Höör. Krokodilerna var slut när jag var där i o f s, men de skulle funnits, av hylletiketten att döma. http://www.teba.se har jag för mig att firman finns på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s