Lyxig onsdag

Idag har jag varit ledig. Bara – sådär… 🙂 Det gäller att passa på nu, när det är hyfsat lugnt på jobbet, för om ett par veckor är helvetet igång igen och håller på fram till jul – typ.

Ledig innebar dock inte sovmorgon och vila. Klockan 07.55 landade jag och terriern på Kinds BK (några mil hemifrån) tillsammans med S. Vi fick oss en genomkörare av momenten i högre klass, och det var väl lite blandad kompott men ganska OK trots allt. Sen fortsatte vi med ett uppletande och där fanns det en del övrigt att önska, både av mig och träsktrollet. Tre föremål fick han i alla fall in på tid.

Sen fortsatte vi ut i skogen på kantarellsafari! Skörden blev dock måttlig, men både gula och trattisar hittade vi. Under tiden vi letade kantareller hade vi ett spår som låg till sig. Eller spår och spår? Ett upptag med en pinne + slut. Mycket snurrande var det precis på upptaget, men sen jobbade han på rätt bra.

När detta var klart var klockan bara drygt 11! Hem igen och där gick jag loss på pelargonerna så numera har jag 21 sticklingar som förhoppningsvis kommer utvecklas till fina blommor i vår.

Mattan till vår lekstuga/träningslokal har äntligen blivit hämtad. Behövde ju husses bil till det, innan klockan 18, och ikväll klaffade det. Sen blev det rask långpromenad med hundarna, lite städning och nu – nu ska jag rensa kantareller.

Tur man ska jobba i morgon så att man får ta igen sig. 🙂

Den stundande resan till SM i Falkenberg hade för övrigt känts lite mer lockande om väderleksprognosen varit lite mer lovande…

090826A

Tur att jag har nya regnkläder. Sen är det bara att hålla tummarna för att förtältet, där jag ska bo, håller tätt också.

(Och förresten; Karlssons  tass var återställd efter någon timme,  så jag  går på myr-teorin.)

4 reaktioner på ”Lyxig onsdag

  1. Aha! Nu vet jag vart jag ska hämta pelargoner framåt vårkanten. 😀

    Skönt att tassen är bra igen.

    För övrigt väntar samma väder i Vårgårda, så jag när samma förhoppning som du angående förtältet.

    Ska vi hålla tummarna för varandra, kanske? 😉

    Ha så trevligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s