Let it rain!

Nej då, det är inte så att jag VILL att det ska regna, men när det gör det är jag åtminstone korrekt utrustad numera. Igår kom nämligen min fyndade goretex-jacka på posten, och den passade. Exakt likadan (förutom färgen) som min gamla som varit mig trogen i fem år men numera mer liknar wettex än goretex… Hittade den på outlet hos Taiga, till en femtedel av priset för en ny likvärdig jacka. Och det fick bli min förskottsfödelsedagspresent från några anhöriga.

Igår fyndade jag även en begagnad videokamera, av en klubbkompis som köpt en ny. Köpet är inte riktigt slutfört ännu, jag har den på prov för att se om allt fungerar vad det gäller samarbetet med min dator, men det ska vi nog lösa. Har ju länge varit sugen på en sådan för att framför allt kunna filma Karlsson (och mig?!)  när vi tränar, men eftersom jag varit osäker på hur mycket jag verkligen kommer att använda den har det inte känts motiverat att lägga ut flera tusen. När den här möjligheten kom kändes det perfekt. Om jag tröttnar har den bara kostat mig några hundralappar.

***

Helgen gick i 180 knyck, med ett minimum av hundträning. På lördagkvällen var vi ute och åt gott på Babbel, tillsammans med M, T och T den äldre. Jag föll för grupptrycket och beställde in Tapas Grande och oj så mycket mat det var! Men gott! Eftersom det var en klubbkompis som serverade oss så fick jag med mig fyra av våra överblivna kycklingspett i en doggy-bag. De ligger nu finfördelade i burkar i frysen i avvaktan på nästa spårträning. 🙂 Vi avslutade kvällen med ett glas vin hos M och T. En trevlig kväll var det, med underbart väder.

På söndag morgon var det bara att köra igång med organisationen av kompromisskalaset som skulle gå av stapeln vid lunch. Fixade kantarellpaj (under en hel del svordomar), städade osv. Kalaset gick bra och sen åkte husse på fotboll och jag fick fixa ”resten”, inklusive hundpromenerande. Och sen hade den dagen gått…

***

Igår kväll tog jag med mig Karlsson och åkte till klubben. Vi presterade ett träningspass som kändes riktigt bra. Karlsson var supertaggad och rolig. Han mår uppenbarligen bra av att vila sig i form.

För övrigt är min blogginspiration rätt låg för tillfället. Vi får väl se vad det blir av det här…

4 reaktioner på ”Let it rain!

  1. Ibland behöver man ligga lite lågt med bloggeriet, men sen brukar det komma igång av sig själv om man bara låter det vara ifred en stund och inte försöker pressa fram inlägg (talar om hur jag funkar nu alltså, ingen aning om hur det är för andra).

    Jag är hungrig, då ska man inte läsa om tapas grande :-/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s