Charm eller vanvård?

Ja det kan man fråga sig? Man kan också fråga sig vem som planterar en kaprifol praktiskt taget under en stenmur? Eller kan kaprifol föröka sig på egen tass? Hur som helst lever kaprifolen (som f ö tagit över hela stenmuren) i harmoni med den oidentifierade och gigantiska barrbusken. Gjorde ett försök vid trädgårdsröjningen i våras att rensa bort det som växte i busken, men jag nådde tydligen inte ända fram… 🙂 Uppenbarligen tog inte kaprifolen illa upp heller, och snart blommar den för fullt!

Igår kväll var nätet helt ”borta” och likaså en bra stund i morse. Precis när jag ringt chefen och meddelat läget, och att jag av denna anledning skulle infinna mig på kontoret senare under dagen, så hostade det till och gick igång. OK, fortfarande till och från, men mer till än från för närvarande. Det kanske är chefen jag ska ringa till när det krånglar, istället för Telia?

P g a en envis, molande huvudvärk (vilket inte drabbar mig särskilt ofta) igår kväll blev det inte mycket vettigt gjort. Under den stunden Iprenen var högpresterande blev det dock ett litet lydnadspass med K, och ett ännu mindre med Iza. Med K fokuserade jag på fjärr sitt-ligg, och när jag bytte ut tennisbollskastningen mot korvkastning förvandlades detta från det tråkigaste moment gud (eller SBK) uppfunnit till ett skitroligt moment med skyhög förväntan och ivrigt viftande svans. Problemet är korvens flygförmåga. Den klarar ju liksom bara ett visst avstånd… Dessutom bör man helst ha rak medvind med korvbitar i bt-format. Nåja, vi får väl se hur vi går vidare.

Vi jobbade även lite med växling sitt – stå och DET är jättesvårt enligt K. Men jag tror han började haja lite på slutet?

Så här mysigt är f ö mitt skrivbord på datorn numera. 🙂

4 reaktioner på ”Charm eller vanvård?

  1. Halloj! Jo, de boken har varit en evig följeslagare till mig. *s* Men jag har ändå inte lyckats känna mig ok, vilket Tinca känner väldigt tydligt tyvärr. Så är det även på träning om jag inte är precis ”som vanligt”, att vi är helt själva och ”leker” momenten. Önskar jag hade haft lite mer egen drivkraft och varit mer av en tävlingsmänniska,för då hade jag väl drivit mig själv till att lyckas på ett annat sätt. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s