Rörande!

Nu tycker jag ju inte att det är någon lysande idé att ha ett lejon som husdjur, men om man nu haft det och sedan råkar ut för detta kan man nog inte låta bli att fälla en och annan tår. Och det kan inte jag heller…

3 reaktioner på ”Rörande!

  1. Jag – och personer i min omgivning – har ibland fascinerats av att när man ser naturfilmer om just lejon, tycker man sig känna igen många ”hundbeteenden”. Nu handlar det säkert om beteenden som är typiska för djur som lever i flock, men ändå… Ja jisses – varför skulle han ha glömt dem egentligen?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s