Hot går hem?

Inte blev det något bredband lagat igår heller. Idag ringde jag således Telia – igen. Fick prata med en tämligen inkompetent (eller nyanställd?) kille som inte hade en aning om nå’t och inte ens kunde läsa innantill om mitt ärende. När han började med den vanliga frågeramsan; Har du kopplat i första jacket, osv. fick jag nog. Jag frågade om han tyckte jag skulle ringa Aftonbladet eller Expressen och berätta om deras service (jo, jag gjorde faktiskt det, frågade honom alltså!) och krävde sedan att få tala med hans chef – inom en timme!!! Och se på f*n, inom en timme ringde ”chefen”. Och där hade vi rätt man på rätt plats. Tror jag? Han beklagade djupt och läste sig fram till att det skulle lagas idag. Han bad mig också ringa tillbaks när allt var OK så att vi kunde diskutera den ekonomiska kompensationen. Och det kommer jag garanterat göra. Det var nästan så att jag fick hans direktnummer, men bara nästan… Jag har åtminstone både ett för- och ett efternamn och var han jobbar.

Vid lunchtid åkte jag in till jobbet och i samma sekund jag slog ner rumpan på stolen här kom det ett sms om att felet nu skulle vara lagat. Jag tror det när jag ser det…

*************

Av  kommentarerna till förra inlägget inser jag att jag nog uttryckte mig lite luddigt. Att Iza käkar blåbär (och även hallon) när det är säsong är ingen nyhet för mig, och inget jag motarbetar på något sätt. Dock är tillgången på blåbär inte så stor hos oss. Däremot, när vi besöker pappa, vilket brukar inträffa under blåbärens högsäsong, så kommer vi knappt ur fläcken på promenaderna. 🙂 Totala lyckan var nog förra sommaren när någon tappat en halv hink med blåbär mitt på stigen…

Karlsson lärde sig också käka blåbär förra sommaren. En kunskap han ofta använde sig av framför allt på spårlägret (i spåren!), när han inte fick spåra som han tyckte var mest rationellt – dvs med nosen i högläge…

*************

Igår fick sig Karlsson ett pytt-i-panna-pass. Kände att han behövde komma ut och ”lufta” sig lite i träningsmiljö så vi åkte till Elfsborgs BK. Tyvärr var jag ganska ostrukturerad så det blev lite av varje, dvs pytt-i-panna. Han skötte sig bra men jag vet inte om det tillförde så mycket för framtiden? Hur som helst körde vi stå/stanna i alla möjliga situationer, kryp, fjärr, ruta, metallapport, framåtsändande (nåja) och säkert något mer som jag förträngt. Men blev det inte bra så var det inte K:s fel, för han försökte iaf. 🙂

2 reaktioner på ”Hot går hem?

  1. Pyttipanna kan vara både gott och nyttigt! 😉

    Och jo då, även jag har märkt att knottsäsongen gör oss rökare till ”högvilt”. 😀 Känns skönt att ens last är uppskattad av omgivningen, för en gångs skull.

  2. För snart två år sedan höll min mamma på och krånglade med Telia, då handlade det om IP-telefoni som skulle finnas i deras nybyggda hus (höghus) Tillslut bad hon dom fara åt h*lvete!! Och det var högsta chefen själv på den avdelningen :p Min mamma är annars väldigt korrekt och trevlig men inte när dom inte kunde leverera telefon till huset och sammtidigt skickade räkningar. 😕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s