Putta i blåbärsskogen

På sista tiden, när Iza insett att det vissa dagar är korta lunchrundan som gäller istället för djävulsrundan, har hon visat ett frenetiskt intresse för blåbärsriset (och det andra likartade riset) som växer utmed hemvägen. Jag har uppfattat det mest som ett försök att maska lite, för att vi inte ska komma hem så fort. Eftersom det, trots riset, inte växer några bär där så har hon ibland rafsat åt sig (och knaprat i sig) några blad.

Samma scenario upprepades idag, utan större framgång. När vi var nästan hemma fick jag dock se att det faktiskt fanns mogna blåbär på stenmuren och visade henne. Och DET skulle jag aldrig ha gjort. Om jag inte bogserat henne därifrån hade vi nog stått kvar än…  🙂

(Mobilbild)

7 reaktioner på ”Putta i blåbärsskogen

  1. Alla mina bordrar har ätit bär från buskar. Roy bara Älskar när det är blåbär i skogen medan Disco och Isop gillade smultron bäst. Drago har inte tid för att snappa bär men han lär väl kunna det till hösten 😉

  2. Ja, själv har jag också bärtokiga hundar, spelar inte så stor roll vad det är, men blåbär och hallon är nog terriens favorit 🙂 Bra med självförsörjande hundar, i alla fall när det rör sig om nyttogrejer 😉

  3. Båda mina äter både blåbär och hallon. Och jordgubbar och smultron också, när tillfälle bjuds. Dock inte lingon. När det är säsong för hallon är det Bucks huvudsakliga uppgift på promenader, att leta och äta hallon.
    När det gäller blåbär är det faktiskt väldigt bra för hundar, särskilt tikar, att äta. De innehåller en massa antioxidanter och sägs också förebygga urinvägsinfektion hos tikar. Så, låt du Iza käka! 😀

    Ha det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s