Gröna lampans förbannelse?

Den senaste (dryga) veckan har mitt liv till stor del kretsat kring den gröna lampan på modemet. Den som större delen av tiden har behagat vara släckt.

Igår gick Telias deadline ut. Igår kväll var det fortfarande lika instabilt. Uppkopplad 30 sekunder, nedkopplad 2 minuter, uppkopplad 93 sekunder, nedkopplad 14, osv… Rent privat är det ett irritationsmoment, inte mer. Arbetsmässigt däremot har paniken varit nära. Under veckan kommer jag att behöva sitta konstant uppkopplad mot servern på jobbet för att bli klar med det jag ska innan semestern.

Jag hade laddat upp rejält inför ytterligare ett samtal till Telia och se … nu har den lilla lampan lyst konstant i 45 minuter. Vågar man tro att det är sant?

(När den gröna lampan på skrivaren på jobbet också började krångla förra veckan trodde jag knappt det var sant…)

***********

Sen jag skrev sist har Karlsson hunnit med att bli jättehalt och att bli frisk igen. Och senaste inlägget var för 1,5 dygn sedan! I söndags eftermiddag busade han och Iza runt lite, precis som de brukar. Helt plötsligt hade jag en trebent hund som inte ville stödja på höger bak?! Han tar sig ju fram nästan lika bra på tre ben så han hoppade glatt fram ändå. Han stödde på benet ibland men såg inte överdrivet förtjust ut. Paniken var nära men samma sak har ju hänt en gång tidigare, för något år sedan, och då var han ”frisk” dagen efter och historien upprepade sig. Igår morse fanns inte ett spår av någon hälta och på den vägen är det?! Man blir ju onekligen fundersam men å andra sidan; jag kan ju inte gå till veterinären med en hund som ”var halt i söndags”? Skulle det inträffa oftare får jag naturligtvis göra något åt det, men en gång om året…?

***********

För övrigt är semesterstressen total. Massor av saker som måste vara klara på jobbet senast torsdag nästa vecka, men det löser sig förmodligen den här gången också. Det brukar det göra!

***********

Och lagom när jag publicerat ovanstående slocknade den gröna lampan – igen…

2 reaktioner på ”Gröna lampans förbannelse?

  1. Tänk vad små gröna och röda lampor kan ställa till det. Jag hade jätteproblem ett tag med mitt ADSL, höll på att få spader på dessa små lampor som livet plötsligen kretsade kring.
    Skönt att allas vår Karlsson går på sina fyra ben nu 😀
    …och du Lotta, ta det lugnt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s