Uncategorized

Krokodillus stomatolus

Det är helt obegripligt hur min lilla söta kelpie kan förvandlas till ett sådant veritabelt monster ibland?! 😛 Karlsson ser nog ungefär likadan ut men av någon märklig anledning har han oftast rumpan mot mig i de här lägena så jag ser sällan hans söta små gaddar.

Det är ytterst sällan Maro ens nuddar Karlsson, som oftast håller sig ganska stilla, men OM Maro lyckas reta upp Karlsson så pass att Karlsson gör en liten attack är lyckan fullständig. Då tror Maro att han äntligen ska bli jagad av sin bror men bror stannar oftast efter ett par meter, när kelpien redan ligger i omloppsbana – runt sig själv. Om vi befinner oss i skogen parkerar sig Karlsson vid närmsta gran och betar bark samtidigt som han lugnt iakttar spektaklet. 🙂

Bilderna är dagsfärska och rätt kassa. Kraftigt beskurna iPhonebilder liksom, hur bra kan det bli? 😐 Någon gång måste jag föreviga detta med finkameran, men tills dess – håll till godo. 😛

160223A 160223B 160223C 160223D 160223E 160223F 160223G 160223H 160223I 160223J 160223K

En reaktion till “Krokodillus stomatolus”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s