Om att ”hitta” ett par skor. Och bli kär!

Att jag gillar Icebug har väl ingen av mina trogna läsare missat. Och det bästa är att de även tillverkar skor för andra underlag än is. Jag är numera lycklig ägare till tre par i olika modeller och med olika användningsområde. Det tredje paret hittade jag i garderoben här om dagen… Där har de vilat lyckligt oanvända sedan My Dog i januari när jag fyndade dem för 300:-. Det är något mellanting mellan jogging- och promenadsko, i joggingstuk, och – jag är kär!  Det största problemet för mig är inte att hitta skor som funkar på foten, men att hitta något som funkar för höfter och rygg! Nu har jag gått en rejäl lunchpromenad i högt tempo och till ganska stor del på asfalt, och känner mig hur fräsch som helst i både ryggen och höfterna. Underbart!

Igår var jag och K och tränade på klubben. Han skötte sig i stort sett fint, utom på platsen. Tävlingsmässig platsliggning med skott, och visst låg han. Men enligt dem som varit på närmare håll än jag (som gått och gömt mig) så hade han legat och ”gläfst”?! Vafalls? Trodde att  vi kommit över det problemet, och att gnället på senaste tävlingen var ett olycksfall, förorsakat av omgivningen. Men alltid är det nå’t, så vi får se hur vi ska lösa det.

Dessutom blev det nästan slagsmål mellan K och hans gode vän Tarrak. På grund av att jag trampade K på tassen när han hade Tarrak mitt framför näsan, och då fick den stackaren skulden. Han visade prov på äkta terriertemperament den lille! Men det släppte snabbt bara jag slutat stå på hans tass. Ingen kvarstående aggressivitet där inte. Och vem som blev mest förvånad; jag, Karlsson eller Tarrak (hans matte var just då inte i närheten) vet jag inte. Troligen var det oavgjort. 😉

För övrigt så tror jag mig ha hittat en spegelvägg (bestående av mååånga små speglar) till vår inomhusträningshall. Jag har den dock inte fysiskt ännu, men snart, om allt går i lås. Sen är det bara mattan, och skivorna att klistra upp speglarna på, som fattas.

Ikväll är det dags för den sista brukslydnadsmomentträningskvällen i Kind. Synd, för det här hade jag gärna fortsatt med. Det har varit nyttigt! Och trevligt! 🙂

4 reaktioner på ”Om att ”hitta” ett par skor. Och bli kär!

  1. Sån där grön matta är väl precis rätt att köpa nu? Dom rear ju ut allt sånt nu inför hösten.
    Ska bli spännande att få se ett kort när det är klart sen 😀
    Väldans bra att hitta ett par skor Hemma i garderoben, mycket billigare än hitta dom i en affär på stan 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s