Mina små änglar?

Vi lever i kontrasternas värld. Från gulle-bilden i förra inlägget till detta, inom loppet av en timme!

När det lackar mot promenad (dvs matte sätter på sig skogsmullekläderna) både låter och ser de ut som om de ska mörda varandra? (Tyvärr kan jag inte erbjuda ljud, men ni kan nog föreställa er?)

080226e.jpg

080226f.jpg

Fullständigt okontaktbara!

Och jag förstår inte riktigt vad som framkallar detta beteende, och vad de hoppas uppnå genom det? Eller … dom kanske inte har tänkt så långt? Förmodligen är det väl förväntan som pyser ut. Förväntan på allt roligt som ska hända under promenaden. Och så blir det som idag, då det enda som hände var att vi blev rejält blöta. Inte ens Iza orkade protestera när jag valde den kortare vägen hemåt. Men inte har dom lärt sig nå’t av det, till nästa gång. 🙂

De gånger det bara är en hund hemma är det sååå lugnt och tyst och fint… Som sagt, det finns stunder (även om dom är korta) som man undrar varför man skulle ha två hundar?

(Agnetha; tredje inlägget idag, och klockan är bara 13.30?)

4 reaktioner på ”Mina små änglar?

  1. Hahaha! 😀 Noterade antalet innan jag ens såg din lilla parentes! Duktigt, Lotta – äntligen känner jag igen dig. 🙂
    Själv har jag tränat sök i ösregnet. Och hade båda med mig (Xsita fick vara med och valla ruta och ”mingla” lite). Vete f*n vad det var i den skogen, men så in i helskotta mycket småpinnar som Xsita har efter denna tur har jag ALDRIG sett. 😮 Tror att jag ska ha en MYCKET kort- och släthårig hund nästa gång … 😉
    För övrigt håller jag mig till samma mantra som du: Jag behöver inga nya böcker… 😀
    Må väl.

  2. Det är rätt upplyftande att se/läsa att det finns fler som drabbas av det här fenomenet när det är dags att gå ut… Eftersom vi har tomten inhägnad är det lätt hänt att i detta läge öppna dörren och skicka ut odågorna, medan jag själv drar på mig skor och jacka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s