Det funkade inte!

Mitt mantra angående bokrean funkade inte. 😦
080226g.jpg

Jag var ”tvungen” att bege mig in på Coop för att stärka upp matförrådet och sprang som hastigast igenom rean. Hade säkert kunnat plocka på mig det tredubbla, så jag tycker jag var ganska duktig ändå.

Jens Lapidus – för att det är en bok man ”måste” läsa (tror jag?)
Mari Jungstedt – kritikerrosad författare som jag inte läst något av tidigare

Harlan Coben – gammal trotjänare som skriver spännande böcker

Michael Connelly – se ovan

***************

Igår kväll (måndag) gjorde jag den sista finputsen och korrekturläsningen av klubbtidningen och idag gick den till tryckeriet. Puh…

Så nu är jag … ledig? Känns lika ovant varje gång man lämnat ifrån sig ett nummer. 4-5 månader om året lever jag trots allt med att jag ”borde” ägna mig åt tidningen. Men just nu har jag alltså inget ”borde” som hänger över mig på den fronten. Vad det gäller hem och hundar finns det väl ”borden” så det räcker, men just ikväll får det vara. Det regnar på tvären ute så någon träning blev det inte ikväll heller. Nya tag imorgon kanske?

(4:e inlägget Agnetha. 😉 )

8 reaktioner på ”Det funkade inte!

 1. Tackar, tackar! 😀
  Jag har varit såååå duktig och inte köpt mig en endaste bok! Fast, det kan ju bero på att jag varit i skogen på f m och doktorn på e m och inte ens varit i närheten av vare sig boklådor eller andra affärer … 😉
  Men vet du, du BORDE verkligen sätta dig till rätta med ett glas vin och en nyinköpt bok och fira att tidningen är over-and-out. Somliga ”måsten” måste man verkligen göra. 😉
  Och ta en slurk för mig också – tills vi ses över nån pava i Herrljunga eller så! 😀

 2. Marie Jungstedt är bra! Har läst flera av henens böcker nu i höst/vinter. Det är ännu roligare eftersom jag känner till platserna där det utspelar sig.

  Jag har läst någonstans att man ska INTE ha med ord som INTE i mantran för våran hjärna förstår inte det ordet 😉 Således hörde bara din hjärna att den skulle köpa böcker 😛

 3. Haha, jag köpte också en Connely (den enda jag inte läst, tror jag) och en Coben. Har till min fröjd upptäckt Nesbö (förlåt alla norrmän för felaktig stavning) också, så det blev två såna därtill.

  När ska man ta sig ur deckarträsket, tro?

 4. Mårr; Lyckades faktiskt springa förbi ytterligare några Connelly på Coop idag, utan att köpa. *klappar mig på axeln* Nesbø har jag inte läst, men kanske något att prova. För övrigt kör jag 2/1-principen, dvs 2 deckare/1 ”vanlig”… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s