Som vanligt igen

Igår kväll, en halvtimme innan det blev julafton, bestämde sig vädret helt plötsligt för att rätta sig efter SMHI:s direktiv. Termometern kröp över nollstrecket och julstämningen rasade raskt från träden i stora sjok… *djup suck*

Kunde det inte fått vara kvar i bara ett dygn till? Jag brukar inte lägga energi på att irritera mig över saker jag inte kan påverka men nu gör jag faktiskt det. Och jag fick stort stöd av Karlsson på sista kvällsrastningen. Han gick t o m så långt  att han skällde högljutt på både träd och buskar som helt plötsligt betedde sig oerhört suspekt. Ja det var rent av så att man kunde tro att det dolde sig ett och annat monster (eller varför inte en dumpe?) där i mörkret.

Som grädde på julaftonsmoset har Telia bestämt sig för att jag inte ska kunna komma åt min mail?!  Någon annan Telia-kund som har motsvarande problem? Eller har dom bara bestämt sig för att radera min e-postlåda? Det har dom ju gjort en gång tidigare, helt utan förvarning och anledning, så varför inte? Som en extra julklapp liksom? Inget förvånar mig…

Nä, nu får jag försöka rycka upp mig och sluta irritera mig. På julafton ska man väl vara snäll och glad, eller hur var det nu?

God Jul (igen)!

4 reaktioner på ”Som vanligt igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s