Julkort och julkort

Jag skickar många julkort. Och jag får många julkort. Efter att under mina första 30 år levt en tämligen ambulerande tillvaro så är det många gamla kompisar som skall kommas ihåg. Det är, i flera fall, den enda kontakten vi har men den är ändå värd att upprätthålla.

Vad det gäller mina cybervänner så har jag valt att hålla det på det digitala planet, annars skulle jag snabbt ramla utför ruinens brant. Men, två av mina cybervänner (även om jag träffat båda IRL också) har skickat mig ”riktiga” julkort, och det värmer lite extra. Idag kom det ett kuvert adresserat till: Lotta (efternamn) m. maken (förnamn) Borderterriern Karlsson och schäfern Iza. 😀

Tack Annette! Och tack Mysla (även om det tog ett tag innan jag fattade vem det var, är ju inte ”van” vid ditt riktiga namn. 😉 ).

Idag har jag farit omkring som ett torrt skinn både på jobbet och efter jobbet. Husse har varit hemma idag och promenerat hundar så jag passade på att handla första ”delen” av julmaten. Dvs det jag kom på spontant. Sen får det bli kompletteringshandling i helgen. Tanken var att julgranen skulle köpas också men husse fick rycka ut och salta (surprise?) och jag har ingen möjlighet att få hem den med min bil.

Själv vårdar jag rimfrosten så gott det går. Temperaturen pendlar runt 0°. Här är det väl ca -1° och bara några kilometer härifrån är det +1° så det är nog mer tur än skicklighet om vi får behålla den fram till jul. Vågar inte chansa på att den är kvar till lördag, när jag är hemma i dagsljus, så jag tog ytterligare några blixtbilder ikväll. Det finns inte en chans i världen att återge  hur vackert det är på små bilder i en blogg, men håll till godo ändå. Och jag vill påpeka att det alltså inte har fallit en gnutta snö utan allt är frost. Mäktigt!
071220b.jpg

071220c.jpg
Igår efterlystes det en bild på Karlsson, draperad över mina vrister på fotpallen, tuggandes på sitt tuggben. Här kommer den. Proceduren upprepade sig igår kväll och då var kameran beredd. 🙂

071220a.jpg

Ser det bekvämt ut? Näää…

Mot Sherwoodsk …

… nä, diskbaljan och tomteverkstan var det visst?

4 reaktioner på ”Julkort och julkort

  1. Jag fick ett ryck bara. 🙂 God jul på er! Pussa Karlsson och Iza från mig! Höll på att skriva ”Karlsson, Iza och B” men det skippar vi nog tror jag. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s