Alla känner Karlsson – och matte känner ingen?!

Karlsson har ett eget liv! Och en flickvän. På 16 år!

Att han har ett eget liv med egna vänner och bekanta kommer egentligen inte som någon större överraskning. Eftersom han tillbringar två-tre dagar varje vecka hos svärmor så har jag ju förstått detta, men det blev extra påtagligt igår.

På kvällen åkte vi hem till killen som ska hjälpa oss med altanen. Han bor i husses farbrors gamla hus, inte alls långt från svärmor (och svärfar). När vi kommer in möts vi av en fyrbent dam, på 16 år! Och hennes matte som förtvivlat undrar ”var är Karlsson, är han inte med?”. Tydligen är den fyrbenta 16-åriga damen kär i Karlsson, och han är visst kär i henne. 🙂 Och är det något han uppenbarligen har insett så är det att skönhet kommer inifrån, för ytan på denna hund var inte … vacker. Men hon var oerhört charmig, lugn och belevad. En korsning mellan dalmatiner/golden och … nå’t. Eventuellt kan det vara schnauzer för på senare år har hon tydligen antagit en svart/silver-färg, anlagt både skägg, mustach samt ”lugg”. Dessutom hade hon en gles ”ragg” över hela skulderpartiet medan hon var helt släthårig på bakkroppen. Men som sagt, oerhört charmig, vilket Karlsson tydligen har upptäckt. Och för att vara 16 år var hon beundransvärt pigg. Lite lomhörd, förmodligen lite dimmig syn, och lite stapplig gång. Men som sagt, 16 år!

Karlsson har ett eget liv. 🙂

6 reaktioner på ”Alla känner Karlsson – och matte känner ingen?!

  1. 😀 haha så häftigt! Lotta har inte koll på allt 😀
    Var hon prickig oxå ”the old lady”? *ser nå´t sånt framför mig nu*

  2. Nej, hon var inte prickig. Vid ”leverans” hade hon tydligen haft en vit fläck med svarta prickar på bröstet men den hade försvunnit med åren. Tänk dvärgschnauzer, svart/silver, så kommer du rätt nära sanningen. Och storlek som en dalmatiner ungefär. 🙂

  3. Men jag vill se bild!!! Nästa gång du möter ”the old Lady” måste du plåta henne…Om så med mobilen…
    Gud så gulligt!!!:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s