Puh och … hjälp?!

Puh; gällande köket. I nuläget låter det som om vi inte behöver riva ut hela köket. Skönt! Dock gjorde jag en del intressanta fynd när jag rensade ett underskåp i ett hörn igår. Och tömde en låda. Om jag får för mig att bli konditor – inga problem. Öppna café med hembakade pajer – inga problem. Öppna restaurang – inga problem där heller. Jag hittade kastruller, bakformar och pajformar i överflöd. Rester från mitt förra liv (innan hundar och dagtidsjobb, kombinerat) när jag fortfarande ägnade mig åt lite husliga sysslor, mer än de direkt livsuppehållande, ibland. Nu får jag ytterligare en feng shui-chans…

Hjälp; gällande agilitytävlandet. Nu har pm:et kommit. Liksom fjärilarna i magen…

Kan konstatera att jag inte har någon träningsvärk idag, trots gårdagens pass. Förra veckan var jag  rejält stel men det hjälper tydligen att träna?! Dock har min ena höft vissa synpunkter på vår nya sysselsättning. Den har hållit sig lugn i ett par år men nu gör den sig påmind. Men jag kommer att överleva! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s